Workation

Werk in de Franse zon en geniet van het heerlijke leven in Prayssac

De ideale workation: Werken onder de zon bij Chateau Camp del Saltre

Stel je voor: je werkdag beginnen met het uitzicht op zonovergoten wijngaarden en de rust van het Franse platteland.

Chateau Camp del Saltre is de perfecte omgeving voor een heerlijke workation, waar je je kantoorbaan kunt verhuizen naar een idyllische locatie. 

Met een snelle internetverbinding en de mogelijkheid om pauzes door te brengen bij ons prachtige zwembad, kun je zowel productief zijn als optimaal genieten van de Franse zon, of je nu voor een week of een maand blijft.

Balans tussen werk en ontspanning: Ontdek de omgeving

Je workation bij Chateau Camp del Saltre combineert werk met ontspannende activiteiten in de regio. Na een productieve dag kun je de beste wijnen van de regio proeven of een avondwandeling maken door de pittoreske wijngaarden. We kunnen samen met jou meedenken over weekenduitstapjes om de rijke cultuur en natuur van de omgeving te ontdekken. Deze combinatie van werk en ontspanning zorgt voor een unieke workation-ervaring.

Alles wat je moet weten over je Workation bij Chateau Camp del Saltre

De faciliteiten van Chateau Camp del Saltre bieden een perfecte combinatie van werk en ontspanning met betrouwbare internetverbinding en flexibele incheckdata. Of je nu met collega’s, vrienden of alleen komt werken. Na je werk kun je ontspannen in de natuurlijke omgeving of lokale culturele en gastronomische ervaringen verkennen. En ja, je kunt ook in het weekend blijven; we helpen we je graag met het plannen van je vrije tijd.

Andere vragen over het verblijf?