Businessclub of teamuitje

Onvergetelijke reizen naar Chateau Camp del Saltre samen met uw businessclub of collega's

Voorbeeldreis

Voorbeeldreis voor uw businessclub of teamuitje:

Dag 1 aankomst

 • Heenvlucht met transavia rotterdam naar Bergerac
 • Pick up het vliegveld Bergerac en transfer naar het chateau (1 uur)
 • Aankomst op het chateau, ontvangst met een drankje en toewijzing kamers
 • In de avond een gezellige pizza avond met lange wit gedekte tafels op de binnenplaats van het chateau. Uiteraard wordt de wijn van ons wijnhuis geschonken

Dag 2 Cahors wijngaarden

 • Gezamenlijk ontbijt met broodjes van de plaatselijke bakker
 • Uitleg over de regio van de Lot en de Cahors
 • Bezoek aan de wijngaarden in de regio (oa chateau La Grazette, het wijnhuis van Cartier, een rondleiding bij Chateau Chambert en Chateau La Cedre.
 • In de middag zal een lunch worden verzorgd.
 • We sluiten de middag af met een proeverij bovenop de heuvel van de Malecoste met onze eigen wijnen, waarbij we prachtig uitzicht hebben over de wijngaarden van Chateau Camp del Saltre.

Dag 3

 • In de ochtend een bezoekje aan de prijswinnende markt van Prayssac
 • Rond de middag vertrek naar het vliegveld van Bergerac
 • Aankomst op Rotterdam airport aan het einde van de middag

Uiteraard is het ook mogelijk om dag 2 anders in te vullen, of een dag toe te voegen.

Een bezoek aan de parels van De Lot is ook mogelijk, zoals een bezoek aan het bedevaartsoord Rocamadour die bekend staat om de Zwarte Madonna en haar trappen en een bezoek aan één van de oudste stadjes van De Lot, St. Cirque la Popie, waar je heerlijk Canard en Ganzenleverpaté kunt eten. Ook is het middeleeuwse dorpje Puy l’Eveque, dat naast Prayssac en het chateau ligt zeker de moeite waard om eens te bezoeken.

Voor mensen die liever in het weekend reizen, gaan er ook vluchten die vrijdag heen gaan en naar keuze zondag of maandag terug gaan.

Met transavia gaan vluchten op Bergerac en terug meestal op maandag, woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag.

Samen overnachten

Luxe overnachtingen voor teams

Breng uw team samen voor een unieke overnachtingservaring in Chateau Camp del Saltre. Onze luxe accommodaties, variërend van elegante kamers in het Landhuis tot gezellige appartementen, bieden de perfecte setting voor teambuilding en ontspanning. Geniet van de serene omgeving en de comfortabele faciliteiten, terwijl u de banden binnen uw team versterkt in een inspirerende en historische omgeving.

onze Wijnen

Exclusieve wijnproeverijen

Ontdek de rijke wijncultuur van de regio met een exclusieve wijnproeverij bij Chateau Camp del Saltre. Onze sommelier leidt uw team door een selectie van voortreffelijke lokale wijnen, terwijl u meer leert over de kunst van het wijnproeven en de unieke kenmerken van elke wijn. Dit is een perfecte activiteit om te ontspannen na een productieve dag en om de teamgeest te versterken in een gezellige en informele setting.

De omgeving

Avontuurlijke verkenningstochten in de buurt

Stimuleer de teamgeest met een avontuurlijke verkenningstocht in de prachtige omgeving van het Chateau. Of het nu gaat om een begeleide wandeltocht, een fietstocht door de pittoreske dorpjes, of een spannende speurtocht, deze activiteiten bieden een geweldige kans voor uw team om samen te werken en de lokale cultuur en natuur te ervaren.

Teambuilding

Creatieve workshops en activiteiten

Bij Chateau Camp del Saltre geloven we in de kracht van creativiteit voor teambuilding. Daarom bieden we een reeks creatieve workshops aan, zoals schilderen, koken of zelfs Franse taallessen. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk en ontspannend, maar stimuleren ook samenwerking en creatief denken binnen uw team.