Unieke locatie

Exclusieve Businessclub evenementen bij Chateau Camp del Saltre

Echt exclusief

Netwerken en overnachten in stijl

Chateau Camp del Saltre biedt de ideale omgeving voor Businessclubs die op zoek zijn naar een stijlvolle locatie voor hun netwerkevenementen. Onze luxe accommodaties bieden een perfecte mix van comfort en klasse, ideaal voor overnachtingen en netwerkbijeenkomsten. Met onze diverse vergaderruimtes en lounges kunnen leden van uw Businessclub in alle rust netwerken, ideeën uitwisselen en nieuwe zakelijke kansen verkennen.

Eten en drinken

Culinaire evenementen en wijnproeverijen

Verrijk uw Businessclub evenement met een culinaire ervaring om nooit te vergeten. Ons Chateau organiseert op maat gemaakte culinaire evenementen, waaronder exclusieve wijnproeverijen en gastronomische diners. Deze evenementen bieden een unieke gelegenheid om te netwerken in een ontspannen en verfijnde sfeer, terwijl u geniet van de beste lokale wijnen en gerechten.

Actief genieten

Educatieve studiereizen en workshops

Bij Chateau Camp del Saltre geloven we in de kracht van continue ontwikkeling en educatie. Wij bieden daarom speciale studiereizen en workshops aan voor Businessclubs. Deze kunnen variëren van lezingen over lokale geschiedenis en cultuur tot workshops over moderne bedrijfsstrategieën en leiderschapsontwikkeling. Deze educatieve activiteiten zijn ideaal om de kennis en vaardigheden van uw leden te verrijken.

Samen

Maatschappelijk verantwoorde fundraisers en galadiners

Organiseer uw volgende fundraiser of galadiner bij Chateau Camp del Saltre en maak een blijvende indruk. Ons Chateau biedt een prachtige achtergrond voor maatschappelijk verantwoorde evenementen, waarbij elegantie en een doel hand in hand gaan. Wij helpen u graag bij het plannen van een onvergetelijk evenement dat niet alleen uw gasten zal betoveren, maar ook een positieve impact zal hebben op de gemeenschap.