Wijnreizen

Ontdek de beste wijnen van Prayssac en verblijf tussen de wijngaarden

Ontdek de authentieke wijnwereld van Chateau Camp del Saltre

Beleef de essentie van de Franse wijntraditie bij Chateau Camp del Saltre, genesteld in het hart van de 24 hectare wijngaard in de Lot. Onze wijngaard, met 16 hectare aan wijngrond, produceert hoogwaardige AOP rode wijnen, rosé en onze nieuwe witte Chardonnay. Als bekroond wijnchateau, met gouden medailles van prestigieuze internationale wijncompetities, nodigen we je uit om onze passie voor wijn te ervaren door middel van proeverijen en verblijf in deze historische en wijnrijke omgeving.

Verken de wijnregio rond Prayssac

Vanuit Chateau Camp del Saltre is het mogelijk om de wijnregio rond Prayssac te verkennen, bekend om zijn voortreffelijke wijnen en gastvrije wijnhuizen. Bezoek aanbevolen wijnhuizen zoals Domaine des Albizzias en Château Les Grauzils, waar je de lokale wijnproductie kunt ervaren en enkele van de beste wijnen van de regio kunt proeven. Deze excursies bieden een unieke kans om de rijke wijntraditie van Zuid-Frankrijk te ontdekken en te genieten van de prachtige landschappen.

Jouw Wijnreis Ervaring bij Chateau Camp del Saltre

Als je overweegt een wijnreis te maken vanuit Chateau Camp del Saltre, ben je misschien benieuwd naar de wijnproeverijen en het bezoek aan onze wijngaarden. Wij bieden wijnproeverijen aan, waarbij je onze bekroonde wijnen kunt proeven en meer kunt leren over ons wijnbereidingsproces. Hoewel we geen directe boekingen of vervoer aanbieden voor externe wijnhuizen, helpen we je graag met advies en aanbevelingen om de perfecte wijnervaring in de regio Prayssac te beleven.