Het Landhuis

Chateau Camp del Saltre een prachtig chateau omgeven door wijngaarden.

Welkom bij Chateau Camp del Saltre, uw bestemming voor een onvergetelijk verblijf in het prachtige Frankrijk! Wij bieden u de prefecte combinatie van rust, luxe en geschiedenis in ons prachtige kasteel.

Ontsnap aan de hectiek van het dagelijks leven en geniet van de rustige omgeving van ons Chateau, omringd door adembenemende natuur. Onze appartementen en kamers in het chateau zijn zorgvuldig ingericht met respect voor de historie van het kasteel(chateau) en bieden moderne voorzieningen voor uw comfort.

Ontdek de prachtige natuurlijke omgeving van het landgoed, wandel door het mooie park met speciale bomen, ontspan aan de rivier of ga in de buurt een activiteit ondernemen. Maak bijvoorbeeld gebruik van onze buitenactiviteiten zoals fietsen, paardrijden en kajakken.

Bruiloften

Stap in het huwelijksverhaal bij Chateau Camp del Saltre

Bij Chateau Camp del Saltre maken we van jouw grote dag een sprookje. Ons betoverende kasteel, gelegen in het idyllische Zuid-Frankrijk, biedt de perfecte setting voor een romantische en onvergetelijke bruiloft. 

We begrijpen dat jouw bruiloft een van de belangrijkste dagen van je leven is, en we zijn er om ervoor te zorgen dat deze dag precies zo wordt als jij hebt gedroomd.

Overnachten

Geniet van het heerlijke Franse leven in Prayssac en kom overnachten.

Zakelijk

Jouw zakelijke bijeenkomst bij Chateau Camp del Saltre

Chateau Camp del Saltre biedt een unieke en inspirerende setting voor jouw zakelijke evenementen. Ons betoverende kasteel, gelegen in het schilderachtige Zuid-Frankrijk, ademt een atmosfeer van elegantie en authenticiteit die perfect samengaat met zakelijke bijeenkomsten, teambuilding-sessies en conferenties.