Kasteelreis

Overnacht in het mooiste kasteel van Zuid-Frankrijk

De magie van slapen in een kasteel bij Chateau Camp del Saltre

Ervaar de unieke charme van het verblijven in of nabij een echt kasteel bij Chateau Camp del Saltre. Dit biedt een authentieke en onvergetelijke ervaring voor iedereen die gefascineerd is door de historie en schoonheid van kastelen. Ons chateau, gelegen in het pittoreske Zuid-Frankrijk, is het perfecte startpunt om je onder te dompelen in een wereld vol geschiedenis en elegantie.

Ontdek betoverende kastelen in de Omgeving

Tijdens je verblijf bij Chateau Camp del Saltre heb je de gelegenheid om enkele van de meest indrukwekkende kastelen in de omgeving te verkennen. Ontdek prachtige locaties zoals Chateau la Roussille en Château de Fumel, evenals de diverse wijnkastelen die de regio rijk is. Deze bezoeken bieden een fascinerend inzicht in zowel de historische als de hedendaagse cultuur van wijn maken, en zijn essentieel voor elke liefhebber van geschiedenis en wijn.

Alles wat je moet weten voor het kasteelavontuur

Als je je avontuur bij Chateau Camp del Saltre plant, heb je wellicht vragen over het bezoeken van de nabijgelegen kastelen. Hier zijn enkele nuttige details: De kastelen, Chateau la Roussille, Château à Labastide-Marnhac en Castle of Lantis zijn gemiddeld tussen 10 en 17 geopend, let wel op de sieste tussen 12 en 14. Deze kastelen, zijn stuk voor stuk de moeite waard om te bezoeken en bieden een unieke inkijk in de lokale geschiedenis en architectuur. We helpen je graag met het plannen van een kasteelbezoek of wijnproeverij. Goed om te weten dat je zelf vervoer regelt, kom bijvoorbeeld met je eigen auto of huur een auto in de buurt.