Teamuitje in zuid franrijk

Onvergetelijke teamuitjes bij Chateau Camp del Saltre

Samen overnachten

Luxe overnachtingen voor teams

Breng uw team samen voor een unieke overnachtingservaring in Chateau Camp del Saltre. Onze luxe accommodaties, variërend van elegante kamers in het Landhuis tot gezellige appartementen, bieden de perfecte setting voor teambuilding en ontspanning. Geniet van de serene omgeving en de comfortabele faciliteiten, terwijl u de banden binnen uw team versterkt in een inspirerende en historische omgeving.

onze Wijnen

Exclusieve wijnproeverijen

Ontdek de rijke wijncultuur van de regio met een exclusieve wijnproeverij bij Chateau Camp del Saltre. Onze sommelier leidt uw team door een selectie van voortreffelijke lokale wijnen, terwijl u meer leert over de kunst van het wijnproeven en de unieke kenmerken van elke wijn. Dit is een perfecte activiteit om te ontspannen na een productieve dag en om de teamgeest te versterken in een gezellige en informele setting.

De omgeving

Avontuurlijke verkenningstochten in de buurt

Stimuleer de teamgeest met een avontuurlijke verkenningstocht in de prachtige omgeving van het Chateau. Of het nu gaat om een begeleide wandeltocht, een fietstocht door de pittoreske dorpjes, of een spannende speurtocht, deze activiteiten bieden een geweldige kans voor uw team om samen te werken en de lokale cultuur en natuur te ervaren.

Teambuilding

Creatieve workshops en activiteiten

Bij Chateau Camp del Saltre geloven we in de kracht van creativiteit voor teambuilding. Daarom bieden we een reeks creatieve workshops aan, zoals schilderen, koken of zelfs Franse taallessen. Deze activiteiten zijn niet alleen leuk en ontspannend, maar stimuleren ook samenwerking en creatief denken binnen uw team.